• Haberler
  • Magazin
  • Gigi Hadid, Türk tasarımcı için kamera karşısında

Gigi Hadid, Türk tasarımcı için kamera karşısında

Bradley Cooper birlikteliğiyle adından söz ettiren ABD'li model Gigi Hadid, Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu ile Marc Jacobs'ın ortak koleksiyonu için kamera karşısına geçti

Moda haftalarının aranan yüzü ve son dönemin en başarılı modellerinden Gigi Hadid, yeni kampanyasıyla adından söz ettirdi. Hadid, daha önce pek çok kez çalıştığı ABD merkezli Marc Jacobs markası ile yeni bir kampanyada bir araya geldi.

Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu ile tasarımcı Marc Jacobs'ın birlikte çalıştığı koleksiyon "Heaven" adını taşıyor. Alana O'Healihy'nin çektiği kampanyada, Hadid, punk esintili tasarımlarla poz verdi. Mini elbiseler, yazılı tişörtler, bikini üstleri ve deri parçalar, koleksiyonun öne çıkan tasarımları oldu.

Margot Robbie, Cardi B, Kylie Jenner, Lady Gaga, Bella Hadid gibi birçok ünlü isim, davetlerde, gala gecelerinde Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu tasarımlarını tercih ediyor.

Bu isimlere son olarak ünlü şarkıcı Doja Cat dahil oldu. Dilara Fındıkoğlu imzalı şeffaf korse elbisesi ve gözlükleriyle Grammy Ödülleri'ne katılan Doja Cat'in alnındaki "Dilara Fındıkoğlu" dövmesi çok konuşuldu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme