• Haberler
  • Yerel
  • Göçmen derneğinden Torbalı Kaymakamı'na ziyaret

Göçmen derneğinden Torbalı Kaymakamı'na ziyaret

Torbalı Romanya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cumhur Eren ve yönetimi, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile göreve atanan yeni Torbalı Kaymakamı Adem Çelik'i makamında ziyaret etti. Samimi sohbet havasında geçen görüşmede göçmen derneği başkanı, yeni kaymakama sürpriz bir hediye de verdi

Torbalı Romanya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cumhur Eren ve yönetimi, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile göreve atanan yeni Torbalı Kaymakamı Adem Çelik’i makamında ziyaret etti. Samimi sohbet havasında geçen görüşmede göçmen derneği başkanı, yeni kaymakama sürpriz bir hediye de verdi. 

Yapılan ziyaret esnasında Dernek Başkanı Cumhur Eren, Kaymakam Adem Çelik’e derneğin kuruluş amacını ve proje aşamaları tamamlanan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

VATANDAŞLIK KARARNAMESİNİ HEDİYE ETTİLER

Torbalı Romanya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cumhur Eren, Kaymakam Çelik’e üzerinde 1936 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını taşıyan Vatandaşlık kabul kararnamesi nin minyatürünü hediye etti.

Bakmadan Geçme