• Haberler
  • Magazin
  • Gönül Dağı’nın 100. Bölümüyle Coşku Doruğa çıkacak…

Gönül Dağı’nın 100. Bölümüyle Coşku Doruğa çıkacak…

  Gönül Dağı’nın 100. bölümü, 3 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Bu...

Gönül Dağı’nın 100. Bölümüyle Coşku Doruğa çıkacak…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Gönül Dağı’nın 100. bölümü, 3 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Bu özel bölümde, Amcaoğulları kasabaya geri dönecek ve TVR hayallerine Gedelli’den ulaşmaya çalışacaklar. Bebek heyecanı yaşayan Veysel ve Ramazan’ın cinsiyetlerini öğrenme heyecanı da bu bölümde ele alınacak.

Taner’in tepkisi ne olacak?

Selma, aşkını gizlemeye çalıştığı için dalgınlaşacak ve Gülsüm Öğretmen’in desteğiyle hislerini itiraf etmeye karar verecek. Ancak Taner’in tepkisi merak konusu olacak.

Elif’in hastalığı ne?

Elif’in hastalığının sebebini öğrenen Kenan, zor zamanlar yaşayacak. Elif’in hastalığıyla ilgili detaylar ise bölümde ortaya çıkacak.

Keriman ve Selami, programa çıkmaya karar verecek ve Keriman, Ferses Müzik için yeni bir iş hamlesi yapacağını duyuracak. Keriman’ın ne yapacağı ise bölümde izleyicilerle paylaşılacak.

Bozkır’da geçen bir Anadolu masalı…

Gönül Dağı’nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı üstlenirken, senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor. Dizi, Bozkır’da geçen bir Anadolu masalını anlatırken, Anadolu çocuklarının büyük hayalleriyle imkansızı başarma çabalarına odaklanıyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme