• Haberler
  • İzmir
  • Görmek istediğimiz, özlediğimiz görüntüler… Ülkemize örnek olsun!

Görmek istediğimiz, özlediğimiz görüntüler… Ülkemize örnek olsun!

Zaman içinde birbirimizden o kadar çok uzaklaştık ve birbirimizi ötekileştirdik ki, böyle bir görüntü haber merkezimize...

Zaman içinde birbirimizden o kadar çok uzaklaştık ve birbirimizi ötekileştirdik ki, böyle bir görüntü haber merkezimize ulaştığında oturup üzerinde dakikalarca konuşup, “İşte ülkemizde görmek istediğimiz görüntü bu” dedik.

Hoşgörü ve saygının, birbirimize kenetlenmenin, siyasi görüş farklılıkları başta olmak üzere her türlü düşünce ve fikre saygı duymamız gerektiğinin farkına vardıran ‘hadi bir adım, her şeyin başlangıcı olabilir’ diye düşündüren, bizi ve görünce sizi de heyecanlandıran kareler, demokrasinin beşiği İzmir’den.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Ak Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Hamza Dağ, Ankara dönüşü önce kurmaylarıyla bir araya geldi. Ardından da İzmir’de emeği geçen geçmiş belediye başkanlarını tek tek ziyaret etti. Fikir alışverişinde bulundu. Dağ, ilk önce Burhan Özfatura ve Yüksel Çakmur’u ziyaret etti.

Dağ, ‘Efsane Başkan’ olarak anılan Ahmet Piriştina’yı da unutmadı. Kabristan ziyaretinde bulunarak, mezarı başında andı.

Narlıdere’deki mezar ziyareti sonrası Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu Konak Çankaya’daki ofisinde ziyaret etti. Kent gündemine ilişkin yapılan sohbette, karşılıklı iyi niyet temennisinde bulunuldu

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme