• Haberler
  • Spor
  • Göztepe aradığı forveti Acun'un takımında buldu

Göztepe aradığı forveti Acun'un takımında buldu

Kadrosuna son bir forvet takviyesi yaparak transferi noktalamak isteyen Göztepe, İrlandalı forvet Aaron Connolly'e kancayı taktı.

Süper Lig’de sezona 3 beraberlik 1 galibiyetle etkileyici bir başlangıç yapan Göztepe, kadrosunu son bir forvet oyuncusu ile daha güçlendirerek transfere noktayı koyacak. Teknik Direktör Stanimir Stailov’un raporu doğrultusunda Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’de forma giyen İrlandalı forvet Aaron Connolly’i takibe alan Göztepe yönetimi, resmi temaslara başlamaya hazırlanıyor.

Bonservis bedeli 2.5 milyon euro olan oyuncuyu için ilk hedef ise kiralama formülü. Satın alma opsiyonu ile oyuncuyu 1 seneliğine kiralamak isteyen sarı-kırmızılı kurmaylar, oyuncudan gelecek cevabı bekliyor.

28 MAÇ 8 GOL

İrlanda uyruklu 24 yaşındaki forvet oyuncusu,  geçtiğimiz sezon Championship’te çıktığı 28 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kariyerine Brighton'da başlayan Connolly, daha sonra Luton Town'a transfer oldu. Hull City'nin yanı sıra Middlesbrough formasını da giyen Aaron Connolly, Venezia formasını da terletti.
 

Bakmadan Geçme