• Haberler
  • Spor
  • Göztepe CEO'su Ivan Mance: Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak

Göztepe CEO'su Ivan Mance: Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Göztepe, ilk 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet...

Göztepe CEO'su Ivan Mance: Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Göztepe, ilk 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmış olsa da, geçtiğimiz hafta Altay’la oynanan İzmir derbisinde alınan 3 puan ile sevenlerini mutlu etti.

Göztepe’nin 100. yıl hedeflerine de değinen Ivan Mance, “Kulüp olarak bizim ana hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Bunun için sahada her şeyimizi vereceğiz. Çünkü bizim 100. yıl için böyle bir hedefimiz ve hayalimiz var, umarım bu hayali de gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

”TARAFTARIMIZ ÇOK ETKİLEYİCİ”

Göztepe taraftarının inanılmaz bir destek verdiğini söyleyen Mance, “Bize inanılmaz bir şekilde destek verdiklerini ve şefkatle takıma bağlı olduklarını görüyorum bu gerçekten etkileyici, umarım bu hiçbir zaman değişmez ve bu takımı sonuna kadar desteklerler. Çünkü şu anda sahada her şeyini vermeye hazır bir takım var. İşler iyi gitmediğinde bile takımımız bu durumu tersine çevirmek için her şeyi deniyor. Altay maçında da bunu yaşadık, bu enerjiyi sahada gördük. Son dakika da gölü bulduktan sonra müthiş bir enerji ve sevinç vardı bu da Göztepe’nin gerçek ruhunu yansıtıyor. Taraftarlarımızın desteğiyle sonuna kadar devam edeceğiz ve başarıya ulaşacağız” açıklamasında bulundu.

İHA

Bakmadan Geçme