Göztepe'de 6 ayın ardından kayıp! 

Göztepe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Samsunspor'a 1-0 mağlup olarak yaklaşık 6 ay süren kaybetmeme serisini sona erdirdi.

Göztepe, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Samsunspor’a 1-0 mağlup olarak yaklaşık 6 ay süren kaybetmeme serisini sona erdirdi. İzmir ekibi, bu yenilgiyle birlikte 5 ay 25 gün aradan sonra sahadan yenilgi ile ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon 1. Lig’i ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Göztepe, ligdeki ilk 5 maçında 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak iddialı bir başlangıç yaptı. Sarı-kırmızılılar, Antalyaspor ile 0-0, Fenerbahçe ile 2-2 ve Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak puan topladı. Ardından, Bodrum FK'yı 2-0 ve Kayserispor’u 3-0 yenerek, 7. haftaya mağlubiyet almadan geldi. Ancak, Samsunspor karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyet, Göztepe'nin bu sezonki ilk kaybı oldu. Daha önceki mağlubiyetini 1. Lig’de Kocaelispor karşısında yaşamıştı.

SAVUNMADA DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR

Samsunspor karşılaşmasındaki kötü sonuç sonrası, Teknik Direktör Stanimir Stoilov'un savunma hattında değişiklik yapması bekleniyor. Sakatlıkları süren Koray, Nielsen ve Miroshi'nin yokluğunda, son iki haftadır savunma üçlüsünü Taha, Heliton ve Bokele'den oluşturan Stoilov'un, beklerde rotasyon yapacağı öğrenildi. Miroshi’nin iyileşmesi durumunda, Bokele'nin yerine ilk 11’de yer alması muhtemel görünüyor.

Bakmadan Geçme