Göztepe'de Ogün bayrak coşkusu

Göztepe'nin sağ bek oyuncusu Ogün Bayrak, Kayserispor karşısında sahaya çıkarak sakatlığının ardından resmi bir maçta ilk kez forma giydi. 

Göztepe’nin sağ bek oyuncusu Ogün Bayrak, Kayserispor karşısında sahaya çıkarak sakatlığının ardından resmi bir maçta ilk kez forma giydi. 

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında yenilgisiz yoluna devam eden Göztepe, bu süreçte Antalyaspor ile golsüz, Fenerbahçe ile 2-2 ve Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Bodrum FK’yı 2-0 ve Kayserispor’u 3-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla 9 puana ulaşarak 6. sıraya yükseldi.

Göztepe'de Ogün bayrak coşkusu

TARAFTARINI MEMNUN ETTİ

İzmir ekibi, Süper Lig’e 2 yıl aradan sonra geri dönmenin mutluluğunu yaşarken, Ogün Bayrak’ın takıma dönüşü de sevindirici bir gelişme oldu. Yaz dönemindeki Slovenya kampında yaşadığı ayak bileği sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan 25 yaşındaki oyuncu, ligin başlamasıyla kadroda yer alsa da Teknik Direktör Stanimir Stoilov tarafından riske edilmedi. Tamamen iyileşen Ogün, Kayserispor maçında 68 dakika sahada kalarak mücadele gücüyle taraftarını memnun etti. Stoilov’un, oyuncunun ritmini bulana kadar her maçta süre vermesi bekleniyor.

Göztepe'de Ogün bayrak coşkusu

Bakmadan Geçme