• Haberler
  • Spor
  • Göztepe'de Stoilov kaybeden kadroya neşteri vuracak!

Göztepe'de Stoilov kaybeden kadroya neşteri vuracak!

Göztepe'de Bulgar teknik direktör Stanimir Stoilov, özellikle savunma hattında radikal değişiklikler planlıyor.

Göztepe teknik direktörü Stanimir Stoliov, Samsunspor deplasmanında aldığı 4-3'lük yenilginin ardından kadroda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. İlk 5 maçta sadece 3 gol yiyen Göztepe, Samsunspor karşısında tek bir maçta kalesinde 4 gol gördü. Bu mağlubiyetin ardından teknik ekip, savunmayı güçlendirmek adına revizyona gitme kararı aldı.

SANGARE VE İSMAİL 11'E GERİ DÖNÜYOR

Stoilov’un, hafta sonu oynanacak Sivasspor maçında savunma hattında değişiklikler yapması bekleniyor. Bokele'nin yerine Nielsen, sağ bekte Ogün'ün yerine Nazım Sangare, sol bekte ise Djalma'nın yerine İsmail Köybaşı forma giyebilir. Ayrıca, sakatlığı büyük ölçüde geçen Koray Günter'in, Taha'nın yerine ilk 11'de başlaması da planlanıyor. Orta sahada ise Doğan'ın yerine Tijanic'in şans bulacağı belirtiliyor.

Teknik direktör Stoilov, hücum hattında değişikliğe gitmeyecek. Juan ve Romulo ikilisi, Sivasspor maçında da ilk 11'de yer alacak. Ancak, orta sahada Dennis Samsunspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü ve bu maçta forma giyemeyecek.

STOİLOV İŞİ SIKI TUTUYOR

Samsunspor karşısında savunmada yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Stoilov, hafta boyunca defans oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Cumartesi günü İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak olan Sivasspor mücadelesi öncesinde, takımın özellikle savunma performansını toparlaması hedefleniyor.

Bakmadan Geçme