Göztepe, hazırlık maçında galip geldi

Göztepe, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen hazırlık maçında Manisa FK'yi 3-2'lik skorla mağlup etti.

Göztepe, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen hazırlık maçında Manisa FK'yi 3-2'lik skorla mağlup etti.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, milli maçlar nedeniyle verilen arayı antrenmanların yanı sıra hazırlık maçlarıyla değerlendirmeye devam ediyor. Teknik Direktör Stanimir Stoilov yönetimindeki İzmir ekibi, 19 Ekim Cumartesi günü oynanacak Eyüpspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürürken, Manisa FK ile de bir maç gerçekleştirdi.

PES ETMEDİ

Karşılaşmaya Arda Özçimen, Ogün Bayrak, Koray Günter, Lasse Nielsen, Malcom Bokele, İsmail Köybaşı, Ahmed Ildız, Kuryu Matsuki, Victor Hugo, Juan ve David Datro Fofana 11’iyle çıkan Göztepe, maçın hemen başında 1-0 geriye düşmesine rağmen pes etmedi. Ahmed Ildız’ın bir golü ve Juan’ın iki golüyle müsabakayı 3-2 kazanmayı başardılar. Manisa FK'nın gollerini ise Dani Ramirez ve Göztepe’nin kalecisi Arda Özçimen kendi kalesine attı.

Göztepe, hazırlık maçında galip geldi

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE TAKIMDAN AYRILACAK

Bu sezon Süper Lig’in ikinci haftasında Fenerbahçe maçındaki disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalan Yalçın Kayan, yaz transfer döneminin sonunda yeni bir takım bulamayınca kadro dışı kalmaya devam ediyor. Teknik Direktör Stanimir Stoilov’un gözden çıkardığı orta saha oyuncusunun antrenmanlarını bireysel olarak sürdürdüğü öğrenildi. Yalçın’ın Göztepe ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor ve ara transfer dönemi açıldığında takımdan ayrılması bekleniyor.

Bakmadan Geçme