• Haberler
  • Spor
  • Göztepe kanat transferinde imza aşamasına geldi

Göztepe kanat transferinde imza aşamasına geldi

Geleccek sezon ligde iddialı bir takım kurmak isteyen Göztepe, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şuana kadar kadrosunu...

Geleccek sezon ligde iddialı bir takım kurmak isteyen Göztepe, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şuana kadar kadrosunu Djalma Silva, Isaac Solet, Koray Günter ve Nazım Sangare ile güçlendiren sarı-kırmızılılar, hücumcu transferine odaklandı.

İMZAYA DAVET EDİLDİ

Transfer listesinde pek çok isim bulunan sarı-kırmızılılari son olarak Hatayspor‘dan ayrılan sol kanat oyuncusu Edgar Lamkel Ze için girişimlere başladı.

Geçen sezon başında Hatayspor‘a transfer olan ve devre arasında ise Fransa 1. Lig ekiplerinden Metz’e kiralanan 27 yaşındaki Kamerunlu futbolcu, Hatay ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Teknik direktör Stanimir Stoilov’un olumlu rapor verdiği ve transfere onay verdiği öğrenildi.

Göztepe’nin oyuncu ile prensipte anlaştığı ve imza için Kamerunlu kanat oyuncuyu imza için İzmir’e davet ettiği öğrenildi.

GEÇEN SEZONUN KARNESİ

Geçen sezon başında Fransa’nın Metz kulübünden Hatayspor’a transfer olan Edgar Lamkel Ze, bordo-beyazlılarda 3 gol ve 2 asiste imza attı. Devre arasında Fransa 1. Lig ekiplerinden Metz’e kiralanan tecrübeli oyuncu 11 karşılaşmada 1 kez ağları sarstı.

HABER MERKEZİ

Göztepe transferde Kayserispor’la masaya oturacak

Bakmadan Geçme