• Haberler
  • Spor
  • Göztepe'nin anlaşmaya vardığı David Datro Fofana kimdir?

Göztepe'nin anlaşmaya vardığı David Datro Fofana kimdir?

Fabrizio Romano'nun haberine göre, İzmir ekibi Chelsea'nin 21 yaşındaki golcüsü David Datro Fofana'yı kiralık olarak kadrosuna katmak için İngiliz devine anlaştı.

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, transfer döneminin son günlerinde büyük bir hamleye imza atmak üzere. Sarı-kırmızılılar, 21 yaşındaki forvet David Datro Fofana'nın kiralanması konusunda kulübüyle anlamaya vardı.

Piyasa değeri 12 milyon euro olan David Datro Fofana, geçtiğimiz sezonu iki farklı kulüpte geçirdi Geçen sezonun ilk yarısını Union Berlin'de geçiren Fofana, sezonun ikinci yarısında ise Burnley formasıyla boy gösterdi.

Oyuncuya Türkiye, Yunanistan, Portekiz, Suudi Arabistan ve Hollanda'dan teklif olmasına rağmen düzenli forma giymek için Göztepe'yi tercih ettiği öğrenildi. 

GERİ ÇAĞRILMA MADDESİ VAR

2025'in Haziran ayına kadar geçerli olan kiralama anlaşmasına, kulübü Chelsea'nin oyuncuyu Ocak ayı transfer döneminde geri çağırma maddesi eklettiği öğrenildi.

32 MAÇ. 6 GOL 1 ASİST

181 boyundaki 76 kiloluk forvet, geçtiğimiz sezon forma giydiği resmi maçta 32 maçta 6 gol 1 asistlik performans gösterdi

Bakmadan Geçme