• Haberler
  • Spor
  • Göztepe'nin yeni yıldızları: İlk 8 haftada 6 gol!

Göztepe'nin yeni yıldızları: İlk 8 haftada 6 gol!

Göztepe'nin yaz transferleri, ilk 8 haftada 6 gol kaydederek dikkat çekti. Yeni oyunculardan Juan 2, Djalma Silva, Koray Günter, Datro Fofana ve Isaac Solet ise 1'er gol attı.

Göztepe'nin yaz transferleri, ilk 8 haftada 6 gol kaydederek dikkat çekti. Yeni oyunculardan Juan 2, Djalma Silva, Koray Günter, Datro Fofana ve Isaac Solet ise 1'er gol attı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yeni oyuncularla dikkat çekici bir performans sergiledi. İlk 8 hafta itibarıyla sarı-kırmızılı takım, yeni transferlerinin katkısıyla toplamda 6 gol kaydetti. Bu gollerin 2’sini Juan atarken, Djalma Silva, Koray Günter, Datro Fofana ve Isaac Solet de birer gol sevinci yaşadı.

GALİBİYET SERİSİ OLUŞTURMAYI BAŞARDI

Göztepe, bu süreçte 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek, toplamda 12 puan topladı ve ligde 6. sırada yer aldı. Takım, oynadığı maçlarda etkili bir oyun sergileyerek, pozisyon zenginliğiyle dikkat çekti. İzmir ekibi, Antalyaspor ile 0-0, Fenerbahçe ile 2-2 ve Alanyaspor ile de 1-1 berabere kalarak, üç önemli maçta puan kaybı yaşadı. Ancak Bodrum FK'yı 2-0, Kayserispor'u 3-0 ve Sivasspor’u da 3-2’lik skorlarla mağlup ederek, galibiyet serisi oluşturmayı başardı. Göztepe'nin tek mağlubiyeti ise deplasmanda Samsunspor karşısında 4-3'lük skorla geldi.

EN ÇOK GOL ATAN TAKIMLAR ARASINDA

Göztepe, toplamda 14 gol atarak Süper Lig’de en çok gol atan takımlar arasında yer alıyor. Bu gollerin önemli bir kısmı, yaz transfer döneminde kadroya katılan oyunculardan geldi. Juan, 2 golle en fazla gol atan yeni transfer olurken, diğer oyuncular Djalma Silva, Koray Günter, Datro Fofana ve Isaac Solet de katkıda bulundu. Göztepe, Galatasaray (24), Fenerbahçe (16) ve Beşiktaş (15) gibi takımların ardından, Samsunspor ve Başakşehir FK ile birlikte en fazla gol atan ekipler arasında bulunuyor.

Bakmadan Geçme