Göztepe, Süper Lig’de 5 mağlubiyet aldı

Spor Toto Süper Lig’de düşmeme mücadelesi veren Göztepe, alt sıralardaki rakiplerinden GZT Giresunspor’un ardından Kasımpaşa’ya da...

Göztepe, Süper Lig’de 5 mağlubiyet aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto Süper Lig’de düşmeme mücadelesi veren Göztepe, alt sıralardaki rakiplerinden GZT Giresunspor’un ardından Kasımpaşa’ya da kaybederek önemli bir şansı kaybetti

Yeni Asır’dan Burak Hakerler’in haberine göre; Süper Lig’de evindeki Kasımpaşa yenilgisiyle üst üste 5. yenilgisini alan Göztepe hayal kırıklığı yarattı. İkinci yarıda 4’te 4 yaparak büyük bir çıkış yakalayan Göz-Göz, Altay, Hatay, Galatasaray, Giresunspor ve Kasımpaşa yenilgileriyle ligde korkulu rüya görmeye başladı. Düşme potasındaki rakipleri Altay, Giresun ve Kasımpaşa’ya kaybeden İzmir ekibinin, kümede kalma barajıyla arasındaki puan farkı da 5’e çıktı. Yakaladığı seri galibiyetlerle elde ettiği avantajı kullanamayan sarı-kırmızılılar bitime 10 hafta kala düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı. Göztepe’nin Kasımpaşa yenilgisi sonrası taraftarlar isyan bayrağını yeniden açarken eleştirilerin hedefindeki isim ise teknik direktör Nestor El Maestro oldu.

“HOCALAR TAKIMLARINI YÜZÜSTÜ BIRAKMAZLAR”

Taraftarlar, Sırp teknik adamın istifasını isterken Maestro ise takımın başında olduğunu ifade etti. Maestro, istifa çağrılarına yönelik, “Hocalar takımlarını yüzüstü bırakmazlar, savaşta bırakıp kaçmazlar, sonuna kadar devam ederler” yorumunu yaptı. Maestro’nun son 5 maçta üçlü savunma sisteminde ısrarcı olması, sezon başında alınan Lourency, Baku Tijanic gibi yıldızları kullanmaması, kadro tercihleri ile mevcut ve yeni katılan oyuncuların istikrarsız performansı çöküşü getirdi.

MAÇ TAKVİMİ

Göztepe gelecek hafta lider Trabzonspor’la deplasmanda karşılaşacak. Daha sonra Aytemiz Alanyaspor, İttifak Holding Konyaspor (D), Yukatel Kayserispor, Fenerbahçe (D), Gaziantep FK (D), Çaykur Rizespor, VavaCars Fatih Karagümrük (D), Beşiktaş ve Adana Demirspor (D) ile mücadele edecek.

Bakmadan Geçme