• Haberler
  • Spor
  • Göztepe T.D. Stoilov'dan mağlubiyet açıklaması!

Göztepe T.D. Stoilov'dan mağlubiyet açıklaması!

4-3'lük Samsunspor mağlubiyeti sonrası konuşan Göztepe teknik direktörü Stanimir Stoliov, mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi.

Samsunspor deplasmanında 3-1 öne geçtiği maçta 4-3 mağlup olan Göztepe'de Teknik Direktör Stanimir Stoilov, karşılaşma sonrası basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Stoilov, takımının performansından memnun olmadığını vurgularken, Samsunspor'u galibiyetlerinden dolayı tebrik etti

GÖZTEPE'NİN MAÇ DEĞERLENDİRMESİ

Maç sonrası açıklamalarında Stanimir Stoilov, 3 puan için Samsun'a geldiklerini ancak sahada istedikleri futbolu yansıtamadıklarını belirtti. Stoilov, "Samsunspor’u tebrik ederim, maçı kazanmayı hak ettiler. Biz bugün kendi seviyemizde oynayamadık. 3-1 öne geçtiğimizde maçı 4-1 yapabilecek pozisyonlarımız vardı, fakat oyun anlamında eksiklerimiz çok fazlaydı" diye konuştu.

"1 PUAN ALMAYI BİLE HAK ETMEDİK"

Stoilov, takımının genç bir ekip olduğunu ve her geçen gün gelişme kaydettiklerini belirterek, "Bugün oynadığımız oyunla 1 puanı bile hak etmedik. Genç bir takımız ve her geçen gün gelişiyoruz. Gelecek maçlarda daha iyi bir performans sergilemek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme