• Haberler
  • Spor
  • Göztepe transferde Beşiktaş’ın kapısını çalacak

Göztepe transferde Beşiktaş’ın kapısını çalacak

Transferin hızlı ekibi Göztepe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Djalma Silva, Isaac Solet, Koray Günter...

Transferin hızlı ekibi Göztepe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Djalma Silva, Isaac Solet, Koray Günter ve Nazım Sangare’nin ardından son olarak kaleci Ekrem Kılıçarslan’ı kadrosuna katan Göztepe, sezonun açılmasına kısa bir süre kala hücum transferine odaklandı.

2016-2019 yılları arasında Göztepe formasını giyen Tayfur Bingöl, menajerleri aracalığıyla yeniden İzmir ekibine önerildi. Beşiktaş‘takadro dışı bırakılan 31 yaşındaki futbolcu, menajerine talimat vererek kendisine yeni bir kulüp bulmasını isterken Süper Lig’den pek çok kulübün oyuncu ile ilgilendiği iddia edildi.

Menajerlerin önerisini değerlendiren sarı-kırmızılı ekipte Tayfur Bingöl için son kararı tekni direktör Stanimir Stoilov verecek. Oyuncunun geçmiş maçları için bir rapor hazırlanmasını isteyen deneyimli teknik adam, raporların ardından son kararını verecek.

Tayfur Bingöl‘ün daha önce şampiyonluk yaşadığı İzmir ekibine dönmeye sıvak baktığı öğrenilldi.Beşiktaş oyuncuya teklif gelmesi durumunda transferde kolaylık sağlayacak

BATUHAN VURUŞKANLAR

Bakmadan Geçme