• Haberler
  • Spor
  • Göztepe transferde Kayserispor’la masaya oturacak

Göztepe transferde Kayserispor’la masaya oturacak

Bu sezon Süper Lig’de iddialı bir kadro kurmak isteyen Göztepe, pek çok isimle transfer görüşmelerini sürdürüyor....

Bu sezon Süper Lig’de iddialı bir kadro kurmak isteyen Göztepe, pek çok isimle transfer görüşmelerini sürdürüyor. Teknik direktör Stanimir Stoilov’un her mevkide rotasyonu güçlü bir kadro istemesinin ardından İzmir ekibi hem menajerler hem scout ekibinin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

3 sezondur Kayserispor forması giyen kanat oyuncusu Carlos Mane, menajerleri aracılığıyla Göztepe’ye önerildi. 3 hafta önce kulübüyle sözleşme yenileyen oyuncunun Kayserispor’a bonservis kazandırmak için sözleşme uzattığı ve transfer için yetkililerden anlayış beklediği iddia edildi.

PİYASA DEĞERİ 1.2 MİLYON

Sezon içinde de adı sık sık Göztepe ile anılan 30 yaşındaki Ganalı oyuncu, hızıyla dikkat dikkat çekiyor. 1.2 milyon euro piyasa değeri bulunan Mane’nin sol kanat mevkiinin yanı sıra sağ kanat ve on numara bölgelerinde oynuyor olabilmesi de deneyimli oyuncu transferde ön plana çıkartıyor. Oyuncunun pek çok mevkide oynayabiliyor olması nedeniyle teknik direktör direktör Stanimir Stoilov da transere onay verdi.

Şu ana kadar kadrosunu Djalma Silva, Isaac Solet, Koray Günter ve Nazım Sangare’yle güçlendiren İzmir ekibinin bu hafta içi Kayseriporla masaya oturması bekleniyor.

BATUHAN VURUŞKANLAR

Göztepe transferde Fenerbahçe’nin kapısını çalacak

Bakmadan Geçme