• Haberler
  • Genel
  • Göztepe'nin hisseleri için Afacan'ın adı gündemde

Göztepe'nin hisseleri için Afacan'ın adı gündemde

Spor Toto Süper Lig'de küme düşen Göztepe'nin eski başkanı Mehmet Sepil'in hisselerin devri için Trabzonlu iş...

Göztepe'nin hisseleri için Afacan'ın adı gündemde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto Süper Lig’de küme düşen Göztepe’nin eski başkanı Mehmet Sepil’in hisselerin devri için Trabzonlu iş insanı Ahmet Fazıl Afacan’la görüşme yapacağı iddia edildi

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü saat 16.00’da başlayacak sezonun son iç saha maçında Gürsel Aksel Stadı’nda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek küme düşen Göztepe’de hareketli günler yaşanıyor. Mehmet Sepil’in hisseleri devir işlemleri için Trabzonlu iş insanı Ahmet Fazıl Afacan’la görüşme yapacağı iddia edildi.

GÖZTEPE’YE TALİP

Kulüpte şirket hisselerinin çoğunluğunu elinde bulundurup daha önce tüm görevlerinden istifa eden Mehmet Sepil’in hisseleri devir işlemleri için Trabzonlu iş insanı Ahmet Fazıl Afacan’la görüşme yapacağı iddia edildi. Afacan, daha önce sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda Göztepe ‘ye talip olduğunu kamuoyuna duyurdu.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Afacan’ın önümüzdeki günlerde Mehmet Sepil’le bir araya gelip toplantı yapacağı belirtildi. Ahmet Fazıl Afacan, attığı tweetlerde artık Trabzonspor ‘a veda edeceğini, Göztepe’yle ilgilendiğini duyurdu. Sepil’le görüşmeler yaptığını doğrulayan Ahmet Fazıl Afacan’ın şirket hisseleri için ciddi adaylardan biri olduğu ifade edildi. Şu ana kadar herhangi bir açıklamada bulunmayan Mehmet Sepil’in de en kısa sürede medya mensuplarıyla bir buluşma gerçekleştireceği ve konuyla ilgili detaylı açıklamalar yapacağı duyruldu. Göztepe’yi devralmak için yabancı ve yerli çok sayıda isim gündeme gelmişti.

Bakmadan Geçme