• Haberler
  • Genel
  • Göztepe'nin yeni çalıştırıcısı belli oldu

Göztepe'nin yeni çalıştırıcısı belli oldu

Göztepe'nin Maestro ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktörü Stjepan Tomas oldu Göztepe’nin kulüp başkan vekili...

Göztepe'nin yeni çalıştırıcısı belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göztepe’nin Maestro ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktörü Stjepan Tomas oldu

Göztepe’nin kulüp başkan vekili Talat Papatya, teknik direktörlük görevi için Hırvat çalıştırıcı Stjepan Tomas’la anlaştıklarını duyurdu. Papatya, yaptığı açıklamada, teknik direktör Nestor El Maestro ile yollarını ayırdıktan sonra ligin bitimine kısa bir süre kalması ve mevcut durum nedeniyle hem hızlı hem de doğru karar almaları gerektiğini belirtti.

“HOCAMIZA GÜVENİYORUZ”

Bazı teknik direktörlerle görüştüklerini bildiren Papatya, “Bu kısa süreçte görüştüğümüz teknik direktörler içerisinde takımın ligde kalacağına en çok inanan, aynı zamanda takımımızın maçlarını yakından takip eden, bu konuda hırslı ve inançlı olduğunu bizlere en net şekilde yansıtan Stjepan Tomas hocamızla anlaşmaya vardık. Hocamıza güveniyor ve başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

YENİ ANTRENÖRÜN FUTBOL GEÇMİŞİ

Tomas, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi önemli takımlarda futbol oynadıktan sonra futbol bıraktı.  Futbolu bıraktıktan sonra ise Başakşehir’de yardımcı antrenörlük yapan Tomas, Antalyaspor ve Rizespor’da ise teknik direktörlük yaptı. Antalya’da kısa kalan Tomas, 8 maça çıkıp 0.88 puan ortalaması yakaladı. Rize’de ise 21 maçta 1.29 ortalama tutturdu. Hırvat hoca son olarak Ocak 2021’de Rizespor’dan gönderildi ve o tarihten beri hiçbir yerde görev almadı.

Bakmadan Geçme