• Haberler
  • Magazin
  • Gülben Ergen'den Abdurrahman Tutdere'ye övgü dolu sözler

Gülben Ergen'den Abdurrahman Tutdere'ye övgü dolu sözler

Ünlü sanatçı ve Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, Adıyaman Kahta'da açılışını gerçekleştirdiği anaokulunda Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'ye övgü dolu sözlerle seslendi. Gülben Ergen, açılış konuşmasında, '14 yıldır dernek başkanlığı yapıyorum, ancak ilk kez bir belediye başkanının konfor alanından çıkıp evime geldi. Gördüğüm, ticaretim en değerli belediye başkanısınızarruf kullanıldı.

Kahta'da düzenlenen anaokulu sunumuna Gülben Ergen'in sıra yanı Adıyaman Valisi Osman Varol , Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere de katılım gösterdi. Açılışta yerel yöneticiler ve insanların yoğun ilgileriyle karşılandı.

ADIYAMAN'A YENİ ANAOKULU MÜJDESİ

Gülben Ergen, daha önce Adıyaman Gölbaşı'nda bir anaokulu açtıklarını hatırlatarak, Adıyaman merkez için de yeni bir anaokulu sözü verdi. Açılış konuşmasında Ergen, "Bu, Adıyaman'a oğul gelişimi değil. Burada bir anaokulu daha açacağız. Adıyaman'ın kadınlarına, sanatına, folklörüne ve mutfağına destek olmaya gönüllüyüm. Hazırım ve varım" dedi.

AMERİKALI BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR

Gülben Ergen, Kahta'da açılan anaokulunun yapımına katkı sağlayan Amerikalı bağışçılara da teşekkür ederek, "Biz sadece bir araç olduk, bu okullardı" şeklinde konuştu.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme