Güz etkinlikleri başlıyor

 Torbalı, düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü, 4 gün sürecek Güz Etkinlikleri ile coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Etkinlikler kapsamında sanattan spora, müzikten tiyatroya kadar çeşitli programlar yer alacak.

Torbalı, düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü, 4-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Güz Etkinlikleri ile büyük bir coşkuyla kutlayacak. Etkinlikler, ilçeyi kültür ve sanat şölenine dönüştürecek.

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler, dört gün boyunca çeşitli aktivitelerle ilçenin dört bir yanını renklendirecek. Etkinlikler, yarın başlayarak 7 Eylül’e kadar sürecek ve atölyelerden sergilere, spor yarışmalarından konserlere kadar geniş bir program yelpazesi sunacak.

Etkinlikler, Sanat ve Sporla Buluşacak

Güz Etkinlikleri, ilk olarak 4 Eylül saat 10.00’da Metropolis Antik Kenti’nde başlayacak koşu yarışmasıyla açılacak. Gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek programın akşamında, 20.00’de 3+1 Band Konseri ve 21.00’de ünlü tiyatrocu Zafer Algöz ile bir söyleşi düzenlenecek.

5 Eylül’de, sportif etkinliklerle başlayacak olan programda, çocuklar ve yetişkinler için atölye çalışmaları, müzik dinletileri ve zumba etkinlikleri yer alacak. Günün sonunda ise ünlü oyuncu Erkan Can’ın yönettiği ve Bilal Çatalçekiç’in oynadığı Karavan Tiyatro gösterimi gerçekleşecek.

Etkinliklerin üçüncü günü olan 6 Eylül’de, animasyon gösterileri ve çeşitli atölyelerle başlayan program, Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu’nda 3x3 streetball turnuvası ve yoga etkinlikleri ile devam edecek. Günün finalinde ise Metropolis Antik Kenti’nde halk oyunları gösterisi ve Torbalı Belediyesi Halk Müziği Korosu’nun konseri gerçekleşecek.

Güz Etkinlikleri’nin finali, Torbalı’nın kurtuluş gününde, 7 Eylül’de resmi törenle yapılacak. Sabah 09.30’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayacak etkinlikler, Ayrancılar’da çocuk kulübü ve animasyon gösterileri ile devam edecek. Günün en önemli anı, ünlü sanatçı Fettah Can’ın vereceği konserle taçlanacak.

Başkan Demir’den Coşkulu Davet

Güz etkinlikleri başlıyorTorbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, etkinlikler hakkında yaptığı açıklamada, “Bu yıl, Torbalı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutlayacağız. 4 Eylül’de başlayacak Güz Etkinlikleri kapsamında, ilçemiz sanat, spor ve kültürle dolu dört gün geçirecek. Ünlü sanatçılarımız Zafer Algöz, Erkan Can ve Fettah Can gibi isimlerin katılımıyla unutulmaz anlar yaşayacağız. Gelin, hep birlikte Torbalı’mızın 102. kurtuluş yılını coşku ve gururla kutlayalım” dedi.

Bakmadan Geçme