Güzelbahçe'de ‘E-İmar’ dönemi başladı

Belediye, halka kolaylık sağlamak amacıyla İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nü e-imar sistemine geçirdi. Belediye Başkanı Mustafa Günay,...

Belediye, halka kolaylık sağlamak amacıyla İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nü e-imar sistemine geçirdi.
Belediye Başkanı Mustafa Günay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımız bu hizmet sayesinde belediyeye gelmeden imar durumunu kolaylıkla öğrenebilecekler. 12 mahallemizin tamamı e-imar uygulamasına açıldı” dedi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren birçok müdürlükte hizmetleri gözden geçirdiklerini ve kalıcı çözümler üretmeye devam ettiklerini belirten Başkan Günay, “Bir yeniliği daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Artık belediyeye gelme veya telefonla ulaşma dönemi sona erdi. Teknolojiyi ve dijitalleşmeyi belediyemizin her hizmetinde kullanmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“TEKNOLOJİYİ KULLANACAĞIZ”
Akıllı ve yeni nesil belediyecilik hizmetlerinin hızlı, etkili ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla yeni uygulamaları hayata geçirdiklerine dikkat çeken Başkan Mustafa Günay, “İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzü dijital dönüşüm çalışması ile vatandaşa hızlı hizmet eder noktaya getiriyoruz. Bu uygulama ile vatandaşlar imar durumuna ait bilgilere belediyeye gelmeden internet üzerinden ulaşabilecekler. Ada ve parsel bilgilerini girerek imar durumunu sorgulayabilecekler. Belediye hizmetlerini vatandaşımızın ayağına götürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Vatandaşların belediye ile ilgili iş ve işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmesini hedefleyen e-imar uygulaması, belediyenin resmi web sitesi www.guzelbahce.bel.tr üzerinden erişilebilecek. Ada ve parsel bilgileri girilerek imar durumu sorgulanabilecek ve görüntülenebilecek.

ALİ ÖZKAYA 

Bakmadan Geçme