Güzelliğin sırlarını paylaşacaklar

Kozmetikten, mezoterapiye güzellikle ilgili tüm konuların ele alınacağı Kozmetik Mezoterapi Kongresi 5-6 Ekim tarihlerinde sektörün uzmanlarını Biruni Üniversitesi'nde buluşturacak

Sağlık alanında birçok dijital girişime öncülük eden ve dijital sağlık iletişimi konusunda uzmanlığıyla öne çıkan Sağlık Ajans’ın koordinasyonluğunda Biruni Üniversitesi düzenleyiciliğinde, MEDİMASTDER ve Reborn Academy tarafından desteklenen Kozmetik Mezoterapi Kongresi, 5-6 Ekim tarihleri arasında Biruni Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Kozmetik Mezoterapi Kongresi düzenleme kurulunda yer alan Yardımcı Doç. Dr. Tansel Turan kongreye dair açıklamalarda bulundu. Turan, “Kongrede, kozmetikten mezoterapiye kadar birçok konu konuşulacak. Anti-aging, leke tedavisi, eksozom ve otolog hücre tedavisine kadar her şey etkinlikler ve oturumlarda gündemde olacak. Kongrede ayrıca kadın doğum ve diş hekimliğinde mezoterapi uygulamalarına dair özel oturumlar da düzenlenecek.” dedi.

Estetik tıp ve kozmetik mezoterapi alanlarındaki en son yenilikler, bilimsel bulgular ve uygulama teknikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulmasını hedefleyen Kozmetik Mezoterapi Kongresi’nde alanında uzman hekimler ve estetik profesyonelleri, en iyi pratikler ve yeni teknolojiler üzerine tecrübelerini paylaşacak.

Kongre, aynı zamanda katılımcılara meslektaşlarıyla tanışma ve iş birliği yapma fırsatı sunacak. Sağlık ve estetik sektörlerinden gelen profesyoneller, sektördeki son gelişmeler ve iş birliği olanakları hakkında bilgi alışverişinde bulunma fırsatı yakalayacak.

Kozmetik Mezoterapi Kongresi’nin koordinasyonu ve dijital iletişim faaliyetleri dijital sağlık iletişimin öncülerinden Sağlık Ajans tarafından gerçekleştiriliyor.

HABER MERKEZİ
 

Bakmadan Geçme