• Haberler
  • Spor
  • Hacıosmanoğlu'ndan İZVAK'a övgü dolu sözler: Türkiye'ye örnek olsun

Hacıosmanoğlu'ndan İZVAK'a övgü dolu sözler: Türkiye'ye örnek olsun

Türkiye-İzlanda maçı için İzmir'e gelen TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'na yaptığı ziyarette İzmir'de kulüplerinin aynı çatı altında toplanması çok önemli olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takımımız’ın İzlanda ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi maçı öncesinde İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nı (İZVAK) ziyaret etti. Bu önemli ziyaret sırasında, İzmir kulüplerinin başkanları, kulüp temsilcileri ve İZVAK Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Hacıosmanoğlu’na, TFF Stratejik Planlama ve Gelişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Aktan da eşlik etti.

Toplantıya ev sahipliği yapan İZVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na İzmir kulüplerinin genel durumu hakkında kısa bir sunum yaptı.

"SAHA DIŞINDA DOSTUZ VE DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ"

Sunumun ardından İZVAK Başkanı Ali Erten ve Başkan Vekili Talat Papatya, ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı

"İZVAK çatısı altındaki İzmir kulüpleri olarak sizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İzmir, köklü futbol kültürü ve büyük taraftar gruplarıyla tanınan bir şehir. Sahada sportif olarak rakip olabiliriz, ancak saha dışında dostuz ve dayanışma içindeyiz. İzmir, Türkiye profesyonel futbol liglerinde İstanbul’dan sonra en fazla kulüple temsil edilen şehir olup, liglerde 10 takımımız yer alıyor. Sorunlarımızı doğrudan size iletme fırsatı bulduk"

Hacıosmanoğlu'ndan İZVAK'a övgü dolu sözler: Türkiye'ye örnek olsun

"ŞİMDİ İŞİMİZE ODAKLANMA ZAMANI"

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise toplantıda yaptığı konuşmada, İzmir kulüplerinin bir arada olmasının büyük bir değer taşıdığını vurgulayarak şu şekilde konuştu:

"Burada tüm İzmir kulüplerinin aynı çatı altında toplanması çok önemli. Keşke bu örneği Türkiye genelinde de yaygınlaştırabilsek. Artık seçim süreci geride kaldı, şimdi işimize odaklanma zamanı. Futbolun marka değerini artırmak için takımlarımız 90 dakika içinde rakip, ama 90 dakika dışında hepimiz ortaktız. Sorunları birlikte çözmek için çalışmalıyız"

Bakmadan Geçme