• Haberler
  • Haftanın şarkıları müzik platformlarında yayında

Haftanın şarkıları müzik platformlarında yayında

Beş yeni şarkı Cuma günü dinleyicileriyle buluşmak üzere dijital müzik platformlarında yayınlanmaya başladı. Sony Music, bu...

Beş yeni şarkı Cuma günü dinleyicileriyle buluşmak üzere dijital müzik platformlarında yayınlanmaya başladı. Sony Music, bu şarkıların listesini açıkladı.

ÇAĞAN ŞENGÜL’ÜN BEKLENEN ŞARKISI “SEVMEDİN Mİ?”

Son zamanların başarılı ve hızla yükselen isimlerinden olan Çağan Şengül’ün başarısı artarak devam ediyorken, sanatçı sevenlerinin karşısına yeni teklisi “sevmedin mi?” ile çıkmaya hazırlanıyor. “Çok Yazık”, “Dört Duvar”, “Yokmuş Sevenim Senden Önce”, “Yansın” gibi önemli parçaların sahibi olan sevilen isim, 2024 yazının önemli duygusal hitlerinden birine imza atacak. Uzun süre hafızalarda kalacak olan yeni parçanın sözleri Çağan Şengül’e aitken, bestede Çağan Şengül’e Ömer Faruk Küçükberber eşlik ediyor. Parçanın düzenlemesi ise başarılı prodüktör Burak Bedirli imzası taşıyor. Sevilen sanatçının yeni parçası “sevmedin mi?” Sony Music Türkiye etiketiyle 26 Temmuz itibarıyla tüm dijital platformlarda, klibi ise Çağan Şengül Youtube kanalında yayında.

CEM ADRİAN’DAN “SEVDAN BİR ATEŞ” YORUMU

Sevilen sanatçı Cem Adrian, “Gökyüzümün Yıldızları 2” albümünü 26 Temmuz’da yayınlanan “Sevdan Bir Ateş” şarkısıyla müjdeliyor. Düş Sokağı Sakinleri’nin yorumuyla hafızalara kazınan sözü ve bestesi Murat Çelik imzası taşıyan şarkı Cem Adrian düzenlemesi ve yorumuyla müzikseverlerle buluştu.

Cem Adrian, “Bu şarkıyı bilenler bilir. Ama bu şarkıyı yeni dinleyecek ve kalbine kazıyacak çok kişi olacaktır. O muhteşem zamanlara, müzisyenlere, şarkıcılara, şarkılara özlemle ve saygıyla” diyerek paylaştığı şarkı, sanatçının özel yorumuyla 26 Temmuz’da tüm dijital platformlarda yayına girdi.

ETEM BU KEZ “SOLDURMADIM ÇİÇEĞİNİ” DİYOR!..

Elektronik müziği ve modern soundları günümüz alternatif pop ve indie türü ile harmanlayıp, deneysel ve karakteristik vokal tarzı ile yeni parçalarını dinleyicilerin beğenisine sunmaya devam eden genç sanatçı Etem’in yeni şarkısı “Soldurmadım Çiçeğini” Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlanıyor.

Pop tarzındaki duygusal şarkının sözü ve müziği Etem Bostanoğlu’na; aranje, mix ve masteringi ise Burak Bedirli’ye ait. Etem “Soldurmadım Çiçeğini” 26 Temmuz Cuma günü Sony Music Türkiye etiketiyle tüm müzik platformlarında yerini aldı

ÖZEREN’DEN YENİ SINGLE “TANSİYON”

Son dönemin ilgi çeken isimlerinden Özeren, büyük ilgi gören “Yalan” şarkısının ardından şimdi de “Tansiyon” ile dinleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 26 Temmuz’da Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanacak şarkı, aynı zamanda Özeren’in önümüzdeki dönemde art arda yayınlayacağı şarkıların da habercisi olma niteliği taşıyor. Sözleri Özeren, bestesi Özeren ve Okan Coşkun, düzenlemesi ise Okan Coşkun imzası taşıyan şarkı, yine ilk anda dikkatleri üzerine çekecek.

26 Temmuz’da tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşacak “Tansiyon”un, Sinan Can Sak tarafından hazırlanan lyric videosu da Sony Music Türkiye youtube kanalında yayına girdi.

ZEN-G, İKONİK HİTLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR: “LEYLAM LEY”

“Delale”, “Alev Alev” ve “İstanbul” şarkılarının başarısının ardından, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan “KEJE” isimli şarkısıyla da beğeni toplayan başarılı rap sanatçısı Zen–G’nin yeni şarkısı “LEYLAM LEY” Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlanıyor. Şarkının sözü Zen-G’ye, müziği Zen-G ve Arda Gezer’e, düzenlemesi ise Zen-G, Arda Gezer ve Archie’ye ait.

Hüzünlü, romantik ve bir o kadar da enerjik olan “LEYLAM LEY”de sanatçı kendi müziğinin ezgilerini yansıtırken şarkının isminde Sabahattin Ali şiiri ve Zülfü Livaneli bestesi olan unutulmaz eser “Leylim Ley”e yaptığı atıf da dikkatlerden kaçmıyor.

HÜSNİYE SEVAL ACUN

 

Bakmadan Geçme