• Haberler
  • Gündem
  • Halil Umut Meler: Verilecek cezanın emsal olmasını istiyorum

Halil Umut Meler: Verilecek cezanın emsal olmasını istiyorum

Mevcut olayın sadece bir spor müsabakası olmaktan öte, genel bir şiddet problemine işaret ettiğini vurgulayan Meler,...

Mevcut olayın sadece bir spor müsabakası olmaktan öte, genel bir şiddet problemine işaret ettiğini vurgulayan Meler, şiddetin hayatın her alanında var olduğunu ve bazen geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabildiğini dile getirdi.

Verilecek cezaların, spor alanının ötesinde genel şiddetin her alanda caydırıcı olmasını dileyen Meler, bu konuda adli makamlara ve Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurullarına güveninin tam olduğunu belirtti. Şiddetin her türlüsüne karşı durmanın, toplumun ortak görevi olduğunu vurguladı.

Ayrıca Meler, desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Acıbadem Ankara Hastanesi doktorlarına ve personeline, güvenlik güçlerine, diğer hakemlere, FIFA’ya, UEFA’ya, TFF yöneticilerine, Merkez Hakem Kurulu’na, sivil toplum kuruluşlarına, arkadaşlarına, hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

Hakemlere de seslenen Meler, şiddetin ve şiddetin her alandaki varlığının son bulmasını umduğunu belirterek, gerekli adımların atıldığını düşünerek futbolun normal seyrine dönmesini ve hakem arkadaşlarının güvenli bir şekilde görevlerine devam etmelerini arzuladığını ifade etti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme