Halil Umut Meler’in ifadesi ortaya çıktı

Dün akşam oynanan Süper Lig maçının ardından sarı-lacivertli kulübün başkanı Faruk Koca ve bazı kişilerin saldırısına...

Dün akşam oynanan Süper Lig maçının ardından sarı-lacivertli kulübün başkanı Faruk Koca ve bazı kişilerin saldırısına uğrayan Halil Umut Meler’in ifadesi, tedavi gördüğü Acıbadem Ankara Hastanesi’nde alındı.

Halil Umut Meler, ifadesinde dün saat 20.00’de Eryaman Stadyumu’nda MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasındaki futbol müsabakasının orta hakemi olduğunu belirtti. Maçın bitiş düdüğü sonrasında, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ve yanında bulunan iki şahsın sahaya girerek orta alana kadar geldiklerini anlattı.

Meler, “Faruk Koca benim sol göz altıma yumrukla vurdu ve ben yere düştüm. Yere düştüğüm sırada, tüm şahıslar birçok kez yüzüme ve vücudumun çeşitli yerlerine tekme attılar. Faruk Koca, ben ve diğer hakem arkadaşlarıma ‘Sizi bitireceğim’ dedi. Bana hitaben ‘Seni öldüreceğim’ şeklinde tehditlerde bulundu. Faruk Koca’dan ve diğer şahıslardan şikayetçiyim ve onlardan davacı olmak istiyorum. Uzlaşma talebim yok. Söyleyeceklerim bunlarla sınırlıdır” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme