• Haberler
  • Gündem
  • Hamza Dağ : Kiraz Devlet Hastanesi tüm engellemelere rağmen yapılacak

Hamza Dağ : Kiraz Devlet Hastanesi tüm engellemelere rağmen yapılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ  Kiraz Devlet Hastanesinin tüm engellemelere rağmen mutlaka yapılacağını ve Genel...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ  Kiraz Devlet Hastanesinin tüm engellemelere rağmen mutlaka yapılacağını ve Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın devrede olduğunu söyledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Beydağ ve Kiraz’da temaslarda bulundu. Dağ ve Saygılı, Beydağ ve Kiraz’da teşkilatla buluştu, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ı ziyaret etti.

Beydağ-Kiraz ilçe yönetimleri ile kadın ve gençlik kollarına seslenen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Özellikle yerel seçimlerin bizim için ayrı bir önemi vardır. Burada vatandaşımızın en iyi şekilde hizmet alabilmesini sağlayacak politikalar üretiyoruz. Her zaman ‘önce millet’ dedik. Laf değil, iş ürettik. Bizim olduğumuz belediyelerde hizmete odaklandık. İnşallah 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere, tıpkı diğer seçimlerde olduğu gibi, teşkilat olarak hazırız, bu seçimlerde yapacaklarımız planlıdır. Öncelikli hedefimiz; biz de olmayan belediyeleri kazanmaktır. Bergama’da, Kınık’ta, Bayındır’da, Menemen ve Kiraz’da gösterdiğimiz hizmet belediyeciliğini, önümüzdeki dönemde diğer ilçelerde de göstereceğiz” diye konuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme