Hande Erçel'den Mikonos'ta tatil paylaşımı

'Rüzgara Bırak' filminin çekimlerini tamamlayan Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte Yunanistan'ın gözde tatil adası Mikonos'ta romantik anlar yaşıyor. 

"Rüzgara Bırak" filminde Barış Arduç ile başrolü paylaşan Hande Erçel, çekimlerin tamamlanmasının ardından tatil için rotasını Yunanistan'a çevirdi. Ünlü oyuncu, bir süredir Mikonos'ta denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarıyor.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve giyim tarzıyla da sıkça gündeme gelen Hande Erçel, uzun bir aradan sonra yeniden setlere döndüğü "Rüzgara Bırak" filminin çekimlerini tamamladıktan sonra tatil yapmaya başladı. Çeşme ve Alaçatı'daki çekimlerin ardından soluğu Mikonos'ta aldı.

Mikonos'ta Aşk Tatili

Bir süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, Yunanistan'ın gözde tatil adası Mikonos'ta keyifli anlar geçiriyor. Erçel, tatilden kareler paylaşmaya devam ederken, siyah elbisesiyle teknede verdiği son poz sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Gün Batımında Aşk Pozu

Öte yandan, Hakan Sabancı da geçtiğimiz hafta sevgilisi Hande Erçel ile gün batımında romantik bir fotoğraf paylaşmıştı. Ünlü çiftin bu mutlu anı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.


 

Bakmadan Geçme