• Haberler
  • Gündem
  • Hande Erçel’in oyunculuğa veda iddialarına net yanıt

Hande Erçel’in oyunculuğa veda iddialarına net yanıt

Ancak son zamanlarda, Erçel’in okula dönmesiyle birlikte mesleği olan oyunculuğu bıraktığına dair iddialar ortaya atıldı. Ancak...

Ancak son zamanlarda, Erçel’in okula dönmesiyle birlikte mesleği olan oyunculuğu bıraktığına dair iddialar ortaya atıldı. Ancak güzel oyuncu, bu iddialara karşı net bir şekilde açıklama yaparak dedikodulara son verdi.

Erçel, sosyal medya hesaplarından dizi projelerine dair kareleri silmesi ve eğitimini tamamlamak için üniversiteye kaydolmasıyla birlikte ortaya atılan “oyunculuğu bırakma” iddialarına cevap verdi. Hande Erçel, yaptığı açıklamada, “Oyunculuk tutkum devam ediyor. Bırakmak diye bir durum yok. İnsanlar yazıyor, aksine iş yapmak istiyorum. Yeni bir projede yer almak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, eğitimini tamamlamak amacıyla üniversiteye kaydolduğu bilgisi de gelen haberler arasında yer alıyor. Daha önce eleştirilere maruz kalan Erçel, özel hayatı ve oyunculuğuyla ilgili yapılan spekülasyonlara tepki göstermiş ve “Ben çok kendi halinde yaşayan bir insanım. Biraz beni salın” demişti.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme