Hande Soral'dan şaşırtan açıklama

Hande Soral anneliği ve kariyerini nasıl dengeliyor? 2,5 yaşındaki oğluna hem zaman ayıran hem de setlere dönen ünlü oyuncu, iş ve aile hayatını nasıl bir arada yürüttüğünü anlattı.

Ünlü oyuncu Hande Soral, 2017 yılından beri meslektaşı İsmail Demirci ile evli ve 2022 yılında oğulları Ali'yi kucaklarına alarak ilk kez anne baba olma mutluluğunu yaşamışlardı. Soral, anne olduktan sonra kariyerinin zarar görmediğini ve iş hayatıyla anneliği başarılı bir şekilde dengeleyebildiğini açıkladı.

“Oğlumla Evde Vakit Geçirmek İstiyorum”

Hande Soral'dan şaşırtan açıklama

2,5 yıl önce anne olan Hande Soral, anne olmanın kariyerini kesintiye uğratmadığını belirtti. Nişantaşı’nda onuncu yılını kutlayan bir markanın etkinliğinde görüntülenen oyuncu, yeni bir sinema filmi çektiğini ifade ederek, “Bir sinema filmi yaptık, şimdilik evdeyiz. Bebekle güzel geçiyor, bir süre onunla evde vakit geçirmek istiyorum” dedi.

“Oğlum Karavanda Büyüdü”

Annelikle hayatında pek çok şeyin değiştiğini anlatan Soral, oğlu Ali’nin 2,5 yaşına geldiğini ve Ali dört aylıkken setlere geri döndüğünü söyledi. Kariyerinin sekteye uğramadığını belirten Soral, “Her şey çok keyifli gidiyor. Ali dört aylıktı, setlere döndüm, hiçbir şey aksamadı, sadece ben daha çok yoruluyorum; hem çalışmak hem de vakit geçirmek için. Sete de götürüyorum, oğlum karavanda büyüdü diyebilirim” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme