Harris'ten seçmen kazanma stratejileri  

Kamala Harris, İsrail'in Gazze ve Lübnan'daki saldırılarına destek veren Biden yönetimine tepki gösteren seçmenleri geri kazanmak için çalışmalara devam ediyor.

Kamala Harris, İsrail’in Gazze ve Lübnan’daki saldırılarına destek veren Biden yönetimine tepki gösteren seçmenleri geri kazanmak için çalışmalara devam ediyor.

ABD Başkan Yardımcısı ve Demokratların başkan adayı Kamala Harris, İsrail’in Gazze Şeridi ve Lübnan'da gerçekleştirdiği saldırılara verdiği destek nedeniyle Biden yönetimine tepki gösteren seçmenleri geri kazanma çabası içinde. Harris, bu kapsamda Ulusal Güvenlik Danışmanı Phil Gordon aracılığıyla Amerikalı Müslüman ve Arap toplum liderleriyle bir araya geldi.

DEMOKRATLARA OLAN DESTEK ZAYIFLADI 

Gordon, sanal toplantıda yaptığı açıklamada, ABD yönetiminin Gazze'de ateşkes, Lübnan'da diplomasi ve İsrail işgali altındaki Batı Şeria'da istikrarı destekleme niyetini vurguladı. Ancak, 2020 seçimlerinde Biden’ın Müslüman ve Arap oylarının büyük çoğunluğunu kazanmasına rağmen, son dönemdeki gelişmeler Demokratlara olan desteği ciddi şekilde zayıflattı. Müslüman topluluklar, Biden ve Harris'in İsrail’in Filistin bölgelerindeki saldırılarını durdurma konusunda yetersiz kaldığını ifade ediyor. 

Bakmadan Geçme