Harry ve Meghan arasında kriz

Kraliyet görevlerini bırakıp ABD'ye yerleşen İngiltere Prensi Harry ve eşi Meghan Markle arasında gerilim yaşanıyor. Prens...

Kraliyet görevlerini bırakıp ABD’ye yerleşen İngiltere Prensi Harry ve eşi Meghan Markle arasında gerilim yaşanıyor. Prens Harry’nin, arkadaşları Meghan’ı sevmediği için onlarla hiç görüşemediği ve ülkesini çok özlediği söyleniyor. İddiaya göre, bu durum çift arasında krize neden oluyor.

İngiltere kraliyet ailesindeki görevlerinden 2020 yılında ayrılıp ABD’ye taşınan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, haklarındaki çarpıcı iddialarla gündemden düşmüyor.

New York Post’un haberine göre, Prens Harry’nin ülkesini çok özlediği ve eşi Meghan Markle’ı sevmedikleri için arkadaşlarını göremediği konuşulmaya başladı.

‘PRENS’İN ARKADAŞLARI MEGHAN’A KATLANAMIYOR’

Kraliyet uzmanı Tom Quinn, konuyla ilgili “Harry, arkadaşlarının çoğu Meghan’ı katlanılamaz bulduğu ve Amerika’da onları ziyaret edemediği için çok sıkılmış durumda” diye konuştu.

Prens Harry’nin uzun zamandır arkadaşlarından biri olan, oğlu Archie’nin de vaftiz babası Hugh Grosvenor, geçen ay İngiltere’de evlendi ancak Harry ve Meghan düğüne gitmedi.

Bir kraliyet uzmanı, çiftin partide “kimseyi rahatsız etmemek” için kutlamalara katılmadığını iddia etti. Quinn, Harry’nin arkadaşlarının “Meghan’dan hoşlanmadığını” ve Harry’yi dönüştürdüğü için onu suçladıklarını söyledi.

HABER MERKEZİ 

 

Bakmadan Geçme