Hasta çocuklar için sahne aldı

İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği, Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde düzenlediği yardım gecesinde tiyatro sanatçısı...

Hasta çocuklar için sahne aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği, Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde düzenlediği yardım gecesinde tiyatro sanatçısı Yüksel Ünal’ın “Bir Muhabbet Hali” adlı tek kişilik gösterisine ev sahipliği yaptı. İzleyiciler tarafından dakikalarca alkışlanan oyun, büyük beğeni topladı. İzmir Hasta Çocuk Evleri Dernek Başkanı Sevil Ozan, dernek olarak kalacak yeri olmayan hasta yakınlarına yardım etmeye devam ettiklerini ve bu desteğin bağışlarla sağlandığını belirtti.

Haber

 

Başkan Ozan, kanser teşhisi konmuş çocukların tedavi için İzmir’e gelen ve kalacak yer bulmakta zorluk çeken ailelerin genellikle hastane bahçelerinde zor şartlarda kaldığını ifade etti. Dernek olarak, 9 Eylül, Tepecik Araştırma, Behçet Uz Çocuk ve Ege Üniversitesi hastanelerinde tedavi gören çocukların ailelerine 18 ev sağladıklarını ve bu süreçte yaşanabilir bir ortam sunmayı amaçladıklarını söyledi. İnternet, yiyecek, içecek, temizlik malzemeleri gibi birçok ihtiyaçlarını karşılayarak ailelere destek olduklarını belirtti.

Gecede sahne alan sanatçı Yüksel Ünal, teklif geldiğinde hiç düşünmeden ve ücret talep etmeden kabul ettiğini belirtti. Bu tür bir organizasyona destek olabilmenin onur verici olduğunu ifade eden Ünal, çocukların gülen yüzünün solmaması için katkı sağlayabildiyse ne mutlu olduğunu söyledi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme