• Haberler
  • Gündem
  • “Hayatımda AK Parti teşkilatına girmedim” dedi, albümden çıktı

“Hayatımda AK Parti teşkilatına girmedim” dedi, albümden çıktı

Geçtiğimiz günlerde Mevzular Açık Mikrofon programında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na soru soran ve söz...

Geçtiğimiz günlerde Mevzular Açık Mikrofon programında Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na soru soran ve söz konusu durumun ardından  “Hayatımda AK Parti teşkilatına girmedim” diyen gencin 10 yıldan uzun bir süredir söz konusu AK Parti teşkilatında çalıştığı tespit edildi.

Babala TV’de yayınlanan “Mevzular Açık Mikrofon” isimli programın 15’inci bölümüne Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu konuk olmuştu.

Programın söz konusu formatı gereği karşıt görüşlü seyirciler katılıp soru sorabiliyor.  Umut Nimet Ataş isimli kişi de programda Kılıçdaroğlu’na sorusunu iletmeden önce “Hayatımda AK Parti teşkilatlarından içeri girmemiştim, Diyarbakır’daki huzurun, güven ortamının zedeleneceği korkusuyla oy verdim” demişti.

Söz konusu ifadeleri kullanan kişinin kuzeni olduğunu iddia eden bir kullanıcı, sosyal medyada yaptığı paylaşımda “10 yıldan fazla süredir AK Parti teşkilatlarında aktif olarak çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda AK Parti teşkilatlarında çalışmadığını vurgulayan kişinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte çektirdiği fotoğraf da belirlendi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme