Hentbol yıldızları Süper Lig'de

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün Kadın Hentbol Takımı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde tek İzmir temsilcisi olarak yoluna devam ederken, altyapısından yetişen yeni yıldızları da sahneye çıkarmaya hazırlanıyor.

Kulüp, yarışçı ve üretken yapısıyla dikkat çekerken, altyapıdan yetişen sporcularıyla da adeta bir yetenek fabrikası gibi çalışıyor. Son olarak 2007-2008 doğumlu genç yetenekler Tuğba Bülbül, Irmak Nur Bakış, İlkim Ebrar Gökkaya, Nisa Budakçı, Elif Sude Eraslan, Zeynep İlayda Dursun ve Merve Ceylan, A Takım kadrosuna yükseldi ve yeni sezonda Süper Lig’de forma giyecekler.

İBB Hentbolda Ekol Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hentbolda bir ekol haline geldiğini vurgulayan antrenör Senar Dayat, “Bu sezon altyapımızdan 7 sporcuyu A takıma kazandırdık. Ayrıca altyapımızdan yetişen eski sporcularımızdan Burcu Dindar’ı Kastamonu Belediyesi’nden, Ece Sözmen’i Yalıkavak Spor Kulübü’nden transfer ettik. Yalıkavak’tan bir diğer transferimiz de Gülsüm Bedel oldu. Bu transferlerle kadromuzu daha da güçlendirdik. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor ve altyapıdan yetişen oyuncularımızla birlikte kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme