• Haberler
  • Asayiş
  • Her şey yolunda gitti ama bu kez şoku hırsız yaşadı!

Her şey yolunda gitti ama bu kez şoku hırsız yaşadı!

Isparta'da, Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda gerçekleşen hırsızlık bu kez kuyumcuyu değil hırsızları şok etti!

Isparta’da, Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda, maskeli iki hırsızın altın kaplama bilezikleri gerçek sanarak gerçekleştirdiği soygun, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Gece saat 04:15 sıralarında meydana gelen olayda, hırsızlar vitrini çekiçle kırarak içeri girdi ve iki sıra altın kaplama bileziği çaldı.

Soygun Anı Güvenlik Kamerasında

Hırsızlık anı, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, maskeli hırsızlardan birinin vitrine çekiçle defalarca vurarak kırdığı, diğerinin ise bilezikleri hızla alarak kaçtığı görüldü. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine, polis ekipleri hemen olay yerine intikal etti. Ekipler, iş yeri sahibine durumu bildirerek, olay yeri inceleme çalışmalarını başlattı.

İş Yeri Sahibi Olayı Anlattı

Olayı polis ekiplerinden öğrenen iş yeri sahibi Fatih Arıkaya, güvenlik kamerası görüntülerini incelediğini belirtti. Arıkaya, "İki tane maskeli hırsız cama çekiçle vurup kırarak altın kaplama bilezikleri çalmışlar. Vitrinde 'altın kaplama' yazan bir etiket var ama muhtemelen hırsızlar bunu görmemiş. Ne olduğunu görmek için yakından bakmamışlar," dedi.

Cadde Üzerindeki Güvenlik Sorunları

Mimar Sinan Caddesi'nin kentin en işlek ve gözde caddelerinden biri olduğunu vurgulayan Arıkaya, “Burada kuyumcular ve bankalar var. Bu kadar cesaretle nasıl bir işlem yaptıklarını anlamadım. Cama 15-16 kere vurup kırarken sesin duyulmaması da enteresan. 30 yıldır bu cadde üzerinde esnaflık yapıyorum; daha önce böyle bir olay yaşamadım,” şeklinde konuştu.

Polis Ekipleri Çalışmalara Başladı

Hırsızlık olayının ardından polis ekipleri, soyguncuların yakalanması için çalışmalarına hızla devam ediyor. Soygunun yaşandığı iş yerinin çevresindeki güvenlik kameralarının görüntüleri de inceleniyor. Olay, Isparta halkında büyük bir şok yaratırken, güvenlik önlemlerinin artırılması gerekliliği de gündeme geldi.

Bakmadan Geçme