• Haberler
  • Gündem
  • Herkes bunu konuşuyor…75 milyon TL’lik boşanma davası!

Herkes bunu konuşuyor…75 milyon TL’lik boşanma davası!

Boşanma sürecinde olan çiftten Bilen, daha önce nafaka ve alacak davası açmışken, şimdi de Çiğdem Sabancı’ya...

Boşanma sürecinde olan çiftten Bilen, daha önce nafaka ve alacak davası açmışken, şimdi de Çiğdem Sabancı’ya 75 milyon TL’lik karşı boşanma davası açtı. Bu gelişme, Türk sosyetesinde bomba etkisi yarattı.

27 yıl önce dünyaevine giren çiftin boşanma kararı, Türkiye’nin en zengin ailelerinden biri olan Sabancılar’ı da etkiledi. Boşanma sürecine dair detaylar, Sabah Gazetesi’nden Faruk Bilen tarafından paylaşıldı. Bilen’in açtığı karşı boşanma davasının yanı sıra, evden kovulduğu, aşağılandığı, mal edinememe iddiaları da dikkat çekiyor.

Bilen’in boşanmak istemediğini her fırsatta dile getirdiği ve eşinin kendisini evden kovduğunu iddia ederek 250 bin TL’lik karşı nafaka davası açtığı belirtiliyor. Çiğdem Sabancı Bilen’in yakın çevresi ise Faruk Bilen’in para peşinde olduğunu düşünerek, “Faruk Bilen demek ki paranın peşindeymiş” yorumları yapıyor. Ayrıca Çiğdem Sabancı Bilen’in, Faruk Bilen’in kızlarının fotoğraflarının afişe edilmesi ve özel hayatlarına saygı gösterilmemesinden rahatsız olduğu ifade ediliyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme