• Haberler
  • Dünya
  • Hiçbir yere gitmeyen uçuşun biletleri kapış kapış gitti!

Hiçbir yere gitmeyen uçuşun biletleri kapış kapış gitti!

Avustralya'da koronavirüs önlemleri nedeniyle seyahat edemeyen yolcular için sunulan 'hiçbir yere gitmeyen uçuş' büyük ilgi gördü ve biletler rekor sürede tükendi.

2020 yılında Avustralyalı hava yolu şirketi Qantas, Süper Ay ve Ay tutulmasını izlemek isteyen yolcular için Pasifik Okyanusu üzerinde tur atan özel bir uçuş düzenledi. Bu uçuş, yolcuları kalkış yaptıkları noktaya geri getirirken, "hiçbir yere gitmeyen uçuş" olarak adlandırıldı. Biletler, piyasaya çıktığı andan itibaren rekor bir sürede satıldı.

Cumhuriyet'in haberine göre, bu eşsiz uçuşun biletleri 386 dolar (yaklaşık 3 bin TL) ile 1160 dolar (yaklaşık 9 bin TL) arasında satışa sunuldu ve biletler yalnızca 2.5 dakika içinde tükendi.

BİLETLER YOK SATTI

Pandemi nedeniyle uçakları hangarlarda bekletmek zorunda kalan Qantas Hava Yolları, Avustralya semalarında 7 saat sürecek ve turistik yerlerin havadan görülebileceği bir başka "hiçbir yere gitmeyen" uçuş düzenledi. Bu uçuşun biletleri 566 ila 2.734 ABD Doları (yaklaşık 4.200 ila 20.000 TL) arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Sadece 10 dakika içinde tüm biletler tükendi.


 

Bakmadan Geçme