Hizbullah üniversitelere sızdı!

Standları ziyaret eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ve PSP Şanlıurfa Koordinatörü İbrahim...

Standları ziyaret eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ve PSP Şanlıurfa Koordinatörü İbrahim Halil Güven, öğrencilerle bir araya geldi.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, standlar, üniversitenin Osmanbey, Eyyübiye ve Yenişehir yerleşkelerinde, merkezi yemekhanede ve ilahiyat fakültesinde açıldı. Öğrenciler, PSP’nin “O’nu oku, O’nu anla” adlı siyer yarışmasını tanıtarak kayıt alırken, aynı zamanda Filistin’in Gazze kentinde İsrail’in saldırılarına dikkat çeken bir fotoğraf sergisi de düzenledi. Standlarda ayrıca PSP’nin önerdiği siyer yarışması kitapları da dağıtıldı.

Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Tahir Güllüoğlu, Erdemli Gençlik Kulübü’nün merkezi yemekhanesi ve Osmanbey yerleşkesindeki standlarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette bir diğer önemli isim ise PSP Şanlıurfa Koordinatörü İbrahim Halil Güven oldu. Ayrıca, Güven’in 1 Aralık’ta HÜDA PAR’dan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan aday adayı başvurusunda bulunduğu da ortaya çıktı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme