• Haberler
  • İzmir
  • 'Hoş Geldin Bebek' paketi projesi ailelerin yanında 

'Hoş Geldin Bebek' paketi projesi ailelerin yanında 

Karşıyaka Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürüttüğü 'Hoş Geldin Bebek' projesi ile yeni çocuk sahibi olmuş ailelere destek sunuyor.

Son beş ayda 220 ailenin yararlandığı bu hizmet kapsamında, yeni ebeveynlere evlerinde tebrik ziyareti yapılarak içerisinde bebek bakım ürünleri bulunan çantalar hediye ediliyor. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Yeni anne babaların bu tatlı heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yeni Ailelere Tebrik Ziyaretleri

'Hoş Geldin Bebek' paketi projesi ailelerin yanında 

Karşıyaka Belediyesi, yeni bebek sahibi olan ailelere yönelik tebrik ziyaretleri gerçekleştirerek onları bu özel dönemlerinde yalnız bırakmıyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen proje ile ilçede yaşayan yeni ebeveynler, Karşıyaka Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden başvuru yaparak ücretsiz hizmetten faydalanabiliyor.

Hediye Paketinin İçeriği ve Bilgilendirme

'Hoş Geldin Bebek' paketi projesi ailelerin yanında 

Tebrik ziyaretleri sırasında ailelere bebek alt açması, bebek bezi, şampuan, ıslak mendil ve zıbın içeren çantalar teslim ediliyor. Ayrıca, çiftler Karşıyaka95 projesi hakkında da bilgilendirilerek, talepleri doğrultusunda projeye katılımları sağlanıyor. Vatandaşlar, hem maddi hem de manevi destek niteliğinde olan bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

İnsana Odaklı Projeler Devam Edecek

'Hoş Geldin Bebek' paketi projesi ailelerin yanında 

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, proje kapsamında gerçekleştirdikleri ziyaretlerde çocuk sahibi olma heyecanını yaşayan aileleri tebrik ettiklerini belirterek, yeni doğan bebeklerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik küçük de olsa katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Ünsal, “Bundan sonra da vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak insan odaklı projelerimizi yoğun bir şekilde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Karşıyaka Belediyesi’nin ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi, yeni ebeveynlerin mutluluğunu paylaşarak toplumsal dayanışmayı pekiştirmeyi amaçlıyor.


 

Bakmadan Geçme