Hyundai'den 6 yeni model

Hyundai Türkiye'nin üst düzey yöneticilerinin Hyundai Yükseliş'i ziyaretinde Finans Direktörü (CFO) Beom Seok Hong, Satış ve...

Hyundai Türkiye’nin üst düzey yöneticilerinin Hyundai Yükseliş’i ziyaretinde; Finans Direktörü (CFO) Beom Seok Hong, Satış ve Pazarlama Direktörü Jong Weon Choı ve Satış Sonrası Grup Koordinatörü Sunghoon Moon’a Bölge Satış Müdürü Tamer Akkurt eşlik etti.

Hyundai ASSAN yöneticileri, Yükseliş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Yüksel ile birlikte Yükseliş’in satış ve satış sonrası bölümlerini gezerek incelemeler yaptı. Daha sonra 2023 yılı performansı, 2024 yılı sektör beklentileri ve bölge otomotiv pazarı ile ilgili karşılıklı bilg ipaylaşımında bulunuldu. Verimli geçen toplantı sonrası Hyundai ASSAN ve Hyundai Yükseliş yöneticileri Karşıyaka Hilltown AVM’ deki Hyundai aktivitesine birlikte katıldı.

41. YIL

 Hyundai Türkiye bu yıl i10, i20, Kona, Kona EV, Elantra ve IONIQ 6 olmak üzere 6 yeni model tanıtımı ile otomobil severlerin karşısına çıktı. Hyundai, 2024 yılında da yeni hibrit ve tamamen elektrikli modeler ile birlikte yine 6 yeni modeli satışa sunarak Pazar payını artırmayı planlıyor.

Hyundai’nin Türkiye’deki ilk bayisi ve servisi olan, bu yıl sektörde 41. yılını kutlayan Hyundai Yükseliş, “Satış ve sonrasında süren dostluk” temel ilkesiyle hizmet vermeyi sürdürüyor. Hyundai’nin tüm yeni modelleri Yükseliş Showroom’da Hyundai severler ile buluşuyor.

Haber Bülteni 

Bakmadan Geçme