İbrahim Tatlıses ameliyatın ardından taburcu oldu

Türk müzik tarihinin en önemli isimlerinden biri olan İbrahim Tatlıses, 12 Temmuz’da geçirdiği kalp kapakçığı ameliyatının...

Türk müzik tarihinin en önemli isimlerinden biri olan İbrahim Tatlıses, 12 Temmuz’da geçirdiği kalp kapakçığı ameliyatının ardından hastaneden taburcu oldu. Tatlıses, “Allah bitti demeden bitmez” dedi.

Türk müzik tarihinin efsane isimlerinden İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz hafta kalp kapakçığı ameliyatı geçirmiş ve sevenlerini endişelendirmişti. Usta sanatçı, ameliyatın ardından taburcu oldu. Tatlıses, “Önce Allah’a sonr Babasının yanında yer alan Ahmet Tatlıses, “Allah’ım bizlere bağışladı. Babamız çok iyi. Doktorumuz ve hastane ekibi çok iyi ilgilendi. Ailece yalnız bırakmadık” açıklamasını yaptı.

Babasının yanında yer alan Ahmet Tatlıses, “Allah’ım bizlere bağışladı. Babamız çok iyi. Doktorumuz ve hastane ekibi çok iyi ilgilendi. Ailece yalnız bırakmadık” açıklamasını yaptı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz hafta Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda konser veren İbrahim Tatlıses, ciddi bir ameliyat geçireceğini açıklayarak, helallik istemişti. Tatlıses, “Kalp kapakçığım değişecek. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin” demişti.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme