• Haberler
  • Genel
  • İduğ: Roman kardeşlerimiz yönetimde söz sahibi

İduğ: Roman kardeşlerimiz yönetimde söz sahibi

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Roman Buluşması için Türkiye'nin 41 ilinden İzmir'e gelen dernek ve...

İduğ: Roman kardeşlerimiz yönetimde söz sahibi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Roman Buluşması için Türkiye’nin 41 ilinden İzmir’e gelen dernek ve federasyon temsilcisini Bornova’da da ağırladı.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleşen Roman Buluşması öncesinde İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun da katılımıyla 200 temsilci ile Bornova’da bir araya gelen Başkan İduğ, Roman vatandaşların Bornova’da belediye yönetiminde ve istihdam politikalarında hak ettikleri noktada olduğunun altını çizdi.

Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan  Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Roman Meclis üyemiz Göksel Ceviz ile adaylık sürecinden bugüne kadar çok önemli çalışmalar yaptık. Bornova’nın tarihinde, kültüründe, çarşısında önemli bir yeri olan roman kardeşlerimizin yönetimde de söz sahibi olmalarını sağladık. Roman vatandaşlarımız isteklerini, ihtiyaçlarını birinci elden bize ulaştırma imkanına sahip oldu. Bu sayede spordan sanata, Roman Şenliği’ne kadar pek çok projeyi birlikte yaptık” dedi. HABER MERKEZİ

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme