İEF Çim Konserleri'nde Derya Bedavacı sahnedeydi

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) Çim Konserleri, Migros sponsorluğunda İzmirli sevilen sanatçı Derya Bedavacı'yı ağırladı.

Konserde İzmirli hayranları, telefonlarının ışıklarını açarak Bedavacı’ya unutulmaz anlar yaşattı. Bedavacı, "Fuar çocuğuyuz biz. Çocukluğumda gazinoların kenarlarında oturup dışarıdan dinlerdik. Ben onlardanım. Fuar, İzmir için çok özel" dedi.

93’üncü kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl da çeşitli etkinliklerle İzmirlilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Çim Konserleri ve Alternatif Sahne’de gerçekleştirilen konserler, on binlerce vatandaşın ilgisini çekti. Dün gece Çim Konserleri sahnesinde Derya Bedavacı vardı. Konserde Bedavacı, İzmirli hayranlarına enerji dolu bir performans sundu.

İEF Çim Konserleri'nde Derya Bedavacı sahnedeydi

"Fuar Çocuğuyuz Biz"

İzmirli sanatçı Derya Bedavacı, konserinde duygusal bir konuşma yaptı: “Fuar çocuğuyuz biz. Çocukluğumda gazinolar olurdu. Halka açık konserler çok fazla olmuyordu. Gazinoların kenarlarında oturup dışarıdan dinlerdik. Ben onlardanım. Fuar, İzmir için çok özel. Çim Konserleri çok önemli. Halkın gelebileceği konserlerin yapılıyor olmasından mutlu oluyorum. Çocukken kurduğum hayalleri yaşıyorum. Hep bir ağızdan şarkılar söylemek kadar güzel bir şey yok” dedi.

Çim Konserleri’nde pazar akşamı Migros sponsorluğunda Sakiler sahne alacak, İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılında ise Haluk Levent performans sergileyecek.

Alternatif Sahne’de Rock Rüzgarı

Alternatif Sahne’de rock severler için Yedinci Ev grubu sahne aldı. Yedinci Ev, “Anlat Ona”, “Sevsene Beni” gibi hitlerinin yanı sıra “Yavrum Sana Vuruldum”, “İçine Düştüm” gibi parçalarını seslendirdi. Alternatif Sahne’deki son performansı Can Gox gerçekleştirecek.

TuzBiber’den Stand-Up Rüzgarı

Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda ise stand-up komedi rüzgarı esti. TuzBiber’den komedyenler Cüneyt Nergiz, İsa Çulun, Tuna Kalınsaz, Melisa Besnili ve Caner Dağlı, izleyicilere kahkaha dolu bir gece yaşattı. Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda 8 Eylül akşamı ise Ali Congun sahne alacak.

Bakmadan Geçme