İESOB Otel eğitim yuvası oluyor

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata, 25 yıl süren ruhsat sorununu 8 ayda çözdüklerini belirterek

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata ve ekibi, ESPARK Otel ile eğitimde yeni bir dönem başlatıyor.

ıllardır süregelen "Ruhsat" sorununu sadece 8 ayda çözdüklerini belirtenm İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB)  Başkanı Yalçın Ata, şimdi de ESPARK OTEL'de kış sezonunda gıda, turizm ve hizmet sektörlerine yönelik uygulamalı eğitimler düzenleneceğin duyurdu

İZMİR'İN YENİ EĞİTİM MERKEZİ

Yalçın Ata ve ekibi, yıllardır atıl durumda olan oteli yeniden hayata döndürerek esnaf teşkilatına yakışır bir tesis haline getiriyor. Buca Kaynaklar bölgesinde, çam ağaçlarıyla çevrili ve havalimanına yakın konumda bulunan otel, şimdi modern bir eğitim kompleksi olarak hizmet verecek.

ESPARK OTEL GÖZ KAMAŞTIRIYOR

İESOB Başkanı Yalçın Ata, otelin her köşesinde titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirtti. 12 bin metrekarelik kır düğün bahçesi, yenilenen snack bar ve havuz düzenlemeleri, modern dokunuşlarla yeniden tasarlanan odalar, müşteri memnuniyetine odaklanılarak geliştirildi. Ayrıca, otelin spor alanları ve piknik alanları da tamamen yenilendi.

UYGULAMALI EĞİTİM DÖNEMİ BAŞLIYOR

Yalçın Ata, mesleki eğitimin önemine vurgu yaparak, yenilenen otelde özellikle gıda, turizm ve hizmet sektörlerinde uygulamalı eğitimler düzenleneceğini belirtti. Bu eğitimler, gençlere mesleki beceriler kazandırmanın yanı sıra, sektördeki kalifiye eleman açığını da kapatmayı hedefliyor.

İZMİR’E VE TÜRKİYE’YE KATMA DEĞER SAĞLAYACAK

Yenilenen ESPARK OTEL, sadece bir otel değil, aynı zamanda geleceğin nitelikli iş gücünü yetiştirecek bir eğitim yuvası olarak İzmir’e ve Türkiye’ye katma değer sağlayacak. Yalçın Ata’nın liderliğinde gerçekleştirilen bu proje, İzmir Esnaf Teşkilatı'nın gurur kaynağı olacak.
 

Bakmadan Geçme