• Haberler
  • İzmir
  • IF Wedding Fashion İzmir 17. kez kapılarını açıyor

IF Wedding Fashion İzmir 17. kez kapılarını açıyor

IF Wedding Fashion İzmir, bu yıl 17. kez düzenlenerek Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük moda fuarlarından...

IF Wedding Fashion İzmir, bu yıl 17. kez düzenlenerek Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük moda fuarlarından biri olma özelliğini koruyor. Geçtiğimiz yıl 25 bin 27 profesyonel ziyaretçiyi ağırlayan fuar, bu yıl da sektör temsilcilerini ve önde gelen isimlerini ağırlayarak büyümesine devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği partnerliğinde düzenlenen fuar, her yıl yoğun ilgi görüyor. IF Wedding Fashion İzmir, Türkiye’nin 11 farklı şehrinden ve 7 ülkeden toplam 228 katılımcı ile zengin bir içeriği ziyaretçilere sunacak.

Fuar, aynı zamanda sektörün gelişimine ve ihracatına katkı sağlayarak İzmir’in yenilikçi ve modern yüzünü dünyaya tanıtma misyonunu sürdürecek. Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanından binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.

MODA DÜNYASININ NABZI TUTULACAK

IF Wedding Fashion İzmir, moda ve tasarımın birleşimini vurgulayarak sektörün önde gelen profesyonellerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. Fuar, 2024 yılı koleksiyonlarını ilk kez sergileyerek ünlü markaların ve genç yeteneklerin tasarımlarını tanıtacak. Işıltılı podyumlarında birbirinden değerli mankenler eşliğinde gerçekleşecek defilelerle fuar, moda dünyasının nabzını tutacak.

Fuar kapsamında düzenlenecek Gelinlik Tasarım Yarışması ise tasarımcı adaylarına profesyonel hayatlarındaki ilk defile şansını sunacak. Geçen yılın ödül kazananı Enes Yolcu’nun “Performans Defilesi” de fuarın gözde etkinliklerinden biri olacak.

GELİNLİK TASARIM YARIŞMASI

14.Gelinlik Tasarım Yarışması’nın finali, açılış gününde düzenlenecek olan Akış defilesinde kazananları açıklayacak. Yarışmada derece alanlar, sadece sektöre adım atmıyor aynı zamanda özel ödüllerle ödüllendirilecekler.

Haber Bülteni 

Bakmadan Geçme