• Haberler
  • Sağlık
  • İftiraların hedefindeki belediye başkanı 'kanser' olduğunu açıkladı!

İftiraların hedefindeki belediye başkanı 'kanser' olduğunu açıkladı!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri olduğunu açıkladı.

Yazılı bir açıklama yayımlayan Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay kolon kanserine yakalandığını duyurdu.

Başkan Durbay, 4 Eylül günü, kolon kanseri olduğunu öğrendiğini ancak sağlık durumunun iyi olması nedeniyle ve kız kardeşinin hamilelik süreci nedeniyle kansere yakalandığını duyurmayı ileri bir tarih ertelediğini söyledi.

"HAZIMSIZ BİR GRUP TARAFINDAN İFTİRAYA VE YALANA MARUZ KALDIM"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile kendisi hakkında medyaya düşen iddialara da yanıt veren Durbay, ortaya atılan iftiralar nedeniyle 100'den fazla kişi ve kurumu mahkemeye verdiğini belirterek, "Ameliyat olduğum günden bu yana, organize olmuş hazımsız bir grup tarafından, planlı bir şekilde pek çok iftiraya ve yalana maruz kaldım. Geçtiğimiz gün ise bir alçak tarafından son derece çirkin, ipe sapa gelmez, baştan sona yalanlarla dolu bir yazı dolaşıma sokularak ben, ailem ve Sayın Genel Başkanım hedef gösterildi, iftiraya uğradı. Şunu açıkça ifade etmek isterim ki dünden beri 100’den fazla kişi ve kurum tarafımca mahkemeye verildi. Bu alçaklardan hukuk önünde hesap sorup, hepsini tek tek mahkum ettireceğim. Mahkemeye verildiğini öğrenen bazıları derhal yazılarını kaldırdı ve benimle iletişim kurmaya çalışıp özür mesajları gönderdiler. Bu saatten sonra hiç bir özrün benim ve ailem nezdinde kıymeti yoktur. Hakkımda bu adice iftiraları atanlar, mahkum olacaklardır" ifadelerini kullandı.

"MEYDANI BOŞ BIRAKMAYACAĞIM"

İftiralarla yargı önünde hesaplaşacağına dikket çeken Başkan Durbay, "Dün itibari ile, tedavim 2 haftada 1 kez olacak şekilde başlamış durumda. Bir yandan bu hastalık illetiyle mücadele edip tekrar sağlığıma kavuşaçak, bir yandan da bu ne idüğü belirsizlerden bu yaptıklarının hesabını soracağım. Siyasi hırsları için böylesine seviyesiz ve aşağılık yalanları yayanlara ve bundan medet umanlara meydanı boş bırakmayacağım. Partimi ve beni böyle çirkin iftiralarla karalamak isteyenler günün sonunda bunun hesabını yargı önünde ve daha da önemlisi milletin vicdanında çok ağır bir şekilde verecekler" dedi.

"KENDİMİ DAHA İYİ VE GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM"

Ne olursa olsun Manisa için hizmete devam edeceğini belirten Başkan Durbay, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

"Değerli dostlarım, kıymetli hemşerilerim, sizlerin destekleriyle Manisa tarihinde bir ilki başardık, 36 yaşındayken Manisa’nın ilk kadın belediye başkanı olma gururunu yaşadım. Yine sizlerin destekleriyle bu illeti de atlatacağım. Şuan kendimi çok daha iyi ve güçlü hissediyorum, beyaz kağıda yazılı test sonuçlarının bana hastasın demesini umursamadan, Şehzadeler’e hizmet edecek, destekleriniz ve sevginiz sayesinde bu hastalığı yeneceğim. Birlikte iyileşecek, birlikte güçleneceğiz. Hepinizi çok seviyorum!"
 

 

Bakmadan Geçme