• Haberler
  • Teknoloji
  • İki kişilik oyun için çıkarılabilir kontrolcülü yeni dizüstü bilgisayar

İki kişilik oyun için çıkarılabilir kontrolcülü yeni dizüstü bilgisayar

Acer, Berlin'deki next@acer basın konferansında, ayrılabilir kontrolcülerle çift kişilik oyun deneyimi sunan Project DualPlay adlı oyun dizüstü bilgisayarını tanıttı.

Acer, hareket halindeyken oyun oynamayı mümkün kılan Project DualPlay'i tanıttı. Berlin'deki next@acer basın konferansında duyurulan bu yeni nesil dizüstü bilgisayar, geniş bir dokunmatik yüzeye sahip ve hem dahili hem de çıkarılabilir kablosuz kontrolcü olarak işlev görüyor.

Kontrolcüler, klavyenin üst kısmındaki kilit açma düğmesine iki parmakla basılarak kolayca ayrılabiliyor. Bu işlem, dizüstü bilgisayarın yanlarından çıkan iki 5 watt'lık hoparlörü de aktif hale getiriyor.

Project DualPlay, çok oyunculu oyunlarda ikinci oyuncunun aksiyona katılmasını sağlıyor. Özellikle birinci şahıs nişancı oyunlarından dövüş oyunlarına kadar geniş bir oyun yelpazesi için uyum sağlayan çıkarılabilir kontrolcü, dizüstü bilgisayarı anında bir savaş istasyonuna dönüştürüyor. Ayrıca, cihaz klavye, ekran çerçeveleri ve dokunmatik yüzeyde özelleştirilebilir 360 derece dinamik RGB aydınlatma sunuyor.

Bakmadan Geçme