İlkokulu öğrencileri Kuvâ-yi Milliye Destanı oyununu sergilediler

Seferihisar Atatürk Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlkokulu 3/ C sınıfı öğrencilerinin...

İlkokulu öğrencileri Kuvâ-yi Milliye Destanı oyununu sergilediler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seferihisar Atatürk Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlkokulu 3/ C sınıfı öğrencilerinin desteğiyle Nazım Hikmet’in Kuvâ-yi Milliye Destanı oyunu sergilendi.

Haber

Çağan Irmak Kültür Merkezinde gerçekleşen Kuva-yi Milliye Destanı oyununa Seferihisar Atatürk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ali Nayon, Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Fehmi Abacı, çok sayıda öğrenci ve öğrenci velileri katım sağladı.

Haber

Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerinin sergilemiş olduğu oyun sonrasında konuşma yapan Seferihisar Atatürk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ali Nayon, şunları söyledi:

“Çocuklarımız gerçekten çok ağır bir eseri bize sundular. Bu eser ağır bir eser, öğretmenleri yardımıyla bize çok güzel bir oyun sergilediler. Biz seyircilere ise çocuklarımızın sergilediği bu oyunu seyretmek düştü. Başta onları bu oyuna hazırlayan öğretmenleri olmak üzere,  tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum.”

Program sonunda Seferihisar Atatürk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ali Nayon, Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlkokulu öğrencilerini Kuva-yi Milliye Destanı oyununa hazırlayan öğretmenleri Uğur Alpaslan’a çiçek takdim etti.

Haber

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme